Σελίδες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός»


Η εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Σάλκε, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τον καθιστά πιο επικίνδυνο αντίπαλο για την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. «Ο Ολυμπιακός έρχεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα του στο πρώτο ματς από τη Σάλκε μέσα στην έδρα του, και θα είναι πιο επικίνδυνος τώρα»
επισήμανε ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο "Εμιρεϊτς" του Λονδίνου. Όσο για την αντίδραση των "κανονιέρηδων" μετά την εντός έδρας ήττα του περασμένου Σαββάτου από την Τσέλσι, ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε: «Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα αντιδράσει σωστά μετά την ήττα του Σαββάτου. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα ότι έχουμε ήδη μία εκτός έδρας νίκη (σ.σ. εναντίον της Μονπελιέ), αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί στην έδρα μας».
Ο Βενγκέρ εκτίμησε ότι οι παίκτες του δεν θα επηρεαστούν από τη δική του απουσία από τον πάγκο (είναι τιμωρημένος και θα βρίσκεται στην εξέδρα), ενώ για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ανέφερε: «Ο Αρτέτα θα εξεταστεί αύριοστον αστράγαλό του και θα δούμε. Ο Ντιαμπί είναι σίγουρα εκτός με μυϊκό πρόβλημα στο μηρό. Ο Σέζνι θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη. Για τον Γουίλσιρ είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στις προπονήσεις κι έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε σιγά-σιγά».
Τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Καρλ Τζένκινσον, που είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ σε αρκετούς τομείς σαν ομάδα στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, γιατί έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από τέτοιες. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα από την Τσέλσι, αλλά θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όριό μας είναι ο ουρανός. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να προσπαθώ και να βελτιώνομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου