Σελίδες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Στήριξη Βενιζέλου σε Σαμαρά

venizelos0Τη στήριξη του στον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά για την παρουσία του στη Σύνοδο Κορυφής εξέφρασε Ευάγγελος Βενιζέλος στην κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ. Ο κος Βενιζέλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμή τον πρωθυπουργό στη σημερινή του παρουσία», ενώ πρόσθεσε ότι: «Mιλά εξ ονόματος όλων μας, μιλά εξ ονόματος της πατρίδας».

Αισιόδοξος εμφανίστηκε όσον αφορά την πορεία της Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα περάσει τη στροφή και θα βγει στο ξέφωτο, διαψεύδοντας τις κακές Κασσάνδρες που χαίρονται με τις δυσκολίες της χώρας. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι από τη Σύνοδο Κορυφής θα δοθεί θετικό μήνυμα προς την Ελλάδα και τις αγορές και ότι οι εταίροι πρέπει να κατανοήσουν πως η επίλυση του προβλήματος είναι εύκολη για την Ευρώπη και ζωτικής σημασίας για την ευρωζώνη.
«Δεν υπάρχει άλλη λύση», τόνισε, «η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη να προχωρήσει, να κατανοήσει ότι το ελληνικό πρόβλημα είναι πολύ μικρό για την ίδια και ότι αν δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, δεν μπορεί να λύσει κανένα».
Όσον αφορά στο θέμα των απολύσεων στο δημόσιο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για πρώτη φορά σε περίπτωση που εντοπιστούν επίορκοι, απόντες ή αργόμισθοι: «Κανένας δημόσιος υπάλληλος που είναι φιλότιμος, συνεπής, νομιμόφρων και αποτελεσματικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αλλά δεν μπορεί κανείς να δώσει μάχη για να μην απολυθούν επίορκοι, απόντες, αργόμισθοι».


http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου