Σελίδες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

H Peugeot εντυπωσιάζει


Από την ελληνική λέξη «όνυχας» (ημιπολύτιμος λίθος) προέρχεται το όνομα του Onyx Concept.Από την ελληνική λέξη «όνυχας» (ημιπολύτιμος λίθος) προέρχεται το όνομα του εντυπωσιακού Onyx Concept, που θα παρουσιαστεί στο κεντρικό stand της Peugeot, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Γάλλοι θέλουν να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες και τους
δημοσιογράφους, που θα δώσουν το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι και με πρωτότυπα όπως το Onyx, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα το καταφέρουν. Η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, αλλά και περιορισμένη πληροφόρηση, για το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο, το όνομα του οποίου προέρχεται από την ελληνική λέξη «όνυχας».
Το Onyx κλέβει την παράσταση με τη φουτουριστική σχεδίασή του, που παραπέμπει σε... διαστημικό σκάφος, ενώ ανάλογα εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το τεχνολογικό του υπόβαθρο, δικαιολογώντας το χαρακτηρισμό του supercar. Μολονότι οι Γάλλοι δεν έχουν αφήσει πολλές πληροφορίες να διαρρεύσουν, το μοντέλο αναμένεται να εφοδιάζεται με έναν turbo βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων, που θα αποδίδει 250 ίππους, ενώ με τη συνδρομή ενός ηλεκτρικού μοτέρ, η συνολική ιπποδύναμη θα εκτοξεύεται στους 400 ίππους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου